Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu
Alt
jul
02

Jurist Handhaving

Als jurist handhaving heb je alle ruimte om jouw vak uit te oefenen: van het bezoeken van de klager en beklaagde tot pleiten in de rechtbank. Met jouw scherpe analytische blik draag je zorg voor een eerlijk en transparant handhavingsproces.

Details
jun
13

Telefonist

Als telefonist is gastvrijheid en uitmuntende dienstverlening jouw tweede natuur. Je passie ligt in het helpen van mensen en het bieden van optimale service. In een dynamische en ambitieuze organisatie geef jij kleur aan je werk voor Lelystad.

Details
jun
11

Projectleider informatiebeheer en ontwikkeling

Jij wil iets betekenen in de begeleiding van collega’s bij het in gebruik nemen van applicaties zoals het Zaaksysteem, dat daar een centrale rol in speelt. Met jouw pioniersmentaliteit krijg je de vrijheid om betekenisvolle projecten op te zetten.

Details
jun
16

Adviseur mobiliteit

Met jouw mobiliteitskennis en -kunde kun je een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van Lelystad. Zet Lelystad op de kaart met jouw expertise!

Details
jun
16

Startend adviseur mobiliteit

Als mobiliteitsdeskundige kun je bijdragen aan veilige en efficiënte mobiliteit door uitdagende vraagstukken aan te pakken, zoals het verbeteren van verkeersveilige schoolomgevingen en adviseren over verkeerscirculatie bij evenementen.

Details
jun
19

senior strategisch adviseur grondzaken

Jouw expertise inzetten om vanuit een centrale rol alle onderdelen van vastgoed en grondzaken samen te brengen? Dan kom in deze belangrijke functie in onze sterk groeiende stad goed tot je recht.

Details
mei
30

Allround Medewerker Burgerzaken

Jij weet als geen ander de burger goed verder te helpen met je klantgerichtheid en kennis van Burgerzaken!

Details
jun
30

Systeembeheerder

Als systeembeheerder zorg je ervoor dat externe partners naadloos samenwerken, terwijl we de complexe IT-infrastructuur beheren en toekomstige beschikbaarheid en flexibiliteit waarborgen.

Details
jun
11

Coördinator zelfstandigenloket Flevoland

Als coördinator zelfstandigenloket Flevoland zet je jouw expertise in als ondernemend verbinder. Je levert een bijdrage aan de situatie van startende, gevestigde, oudere en beëindigende ondernemers van Flevoland.

Details
jun
16

Concernstrateeg Bedrijfsvoering & Ontwikkeling

Bouw mee aan de toekomst van Lelystad en versterk het strategisch vermogen van de organisatie op de lange termijn. Laat jouw strategisch inzicht, overzicht en advies het verschil maken voor het bestuur, de directie en de organisatie.

Details
jun
16

Ervaren adviseur mobiliteit

Stel je eens voor dat jij je bezig mag houden met mobiliteit in de breedste zin van het woord door bijvoorbeeld het mobiliteitsvraagstuk uitwerken bij een woningbouwopgave van 10-15.000 woningen en ontwikkeling van een compleet nieuw stadsdeel.

Details
mei
31

Beleidsadviseur Integrale Veiligheid

Jouw expertise inzetten om de burgermeester en het college te adviseren over de integrale veiligheid van de gemeente Lelystad? Kies voor deze functie in onze sterk groeiende stad.

Details
jun
19

Senior portefeuilleadviseur grondzaken

Waarom jij wilt werken bij gemeente Lelystad als senior portefeuilleadviseur grondzaken? Omdat je hier voor een unieke ontwikkelopgave staat waarin je veel vrijheid krijgt om hier samen met het team invulling aan te geven.

Details
dec
31

Stage of afstuderen studiejaar 2023/2024

Volg jij een opleiding en zoek je daarom een stage of afstudeerplek? Dan kun je bij gemeente Lelystad baanbrekend werk doen!

Details
Alt

Zo kun je ons bereiken

Heb je een algemene vraag over werken voor Lelystad? Bel of mail ons.
Telefoonnummer: 14 0320
E-mailadres: werkenvoor@lelystad.nl

Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor een Job Alert!