Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Contact

Switch is het careercenter van de gemeente Lelystad. Ervaren recruiters, werving & selectieadviseurs en loopbaanspecialisten brengen vraag en aanbod voor onze organisatie bij elkaar. Wij helpen sollicitanten met plezier verder en denken graag met je mee.

Heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze organisatie, onze vacatures, stageplaatsen of over het solliciteren bij de gemeente Lelystad? Neem dan contact op met Switch via: switch@lelystad.nl.

Bezoekadres

Het stadhuis van gemeente Lelystad ligt centraal in het stadshart, goed bereikbaar met de fiets, auto of trein. Het bezoekadres van het stadhuis: Stadhuisplein 2, 8232 ZX Lelystad. Meer informatie over Lelystad, het stadsbestuur, ondernemen en vrije tijd in Lelystad vind je op www.lelystad.nl.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Rondom het stadhuis zijn er diverse (brom)fietsparkeerplaatsen. Op ongeveer 100 meter van het stadhuis bevindt zich in de Dukaatpassage een bewaakte fietsenstalling waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Maak gebruik van de stalling of van de fietsenrekken. Het plaatsen van je fiets buiten die plaatsen is niet toegestaan.

Met de auto

Vlakbij het stadhuis, op korte loopafstand, zijn er 3 parkeergarages:

  • Neringdek (Neringweg 157, 8224 KA )
  • Zilverparkgarage (Reaalhof 101, 8232 VW )
  • De Waag (Waagstraat 1, 8232 DZ )

Met de trein of bus

Vanaf NS-station Lelystad Centrum loop je binnen 2 minuten naar het stadhuis. Het stadhuis ligt direct tegenover het station.

Gevel stadhuis