Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu
dec
25

Toezichthouder Civiele Techniek

Wil jij meebouwen aan Lelystad de hoofdstad van de nieuwe natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Details
jan
01

Griffiemedewerker Gemeenteraad Lelystad (m/v/x, 36 uur)

Ben jij die ambitieuze administratieve collega, heb je affiniteit met digitaal werken, ben je nauwkeurig en pas je in ons gezellige team?

Details
dec
18

Jurist Handhaving

Als jurist handhaving zorg jij bij de diverse (complexe) en soms bestuurlijk gevoelige dossiers binnen de afdeling Stadstoezicht voor de feilloze juridische uitvoering, ondersteuning en advisering!

Details
dec
02

Coördinator online communicatie

Jij bent de eindbaas van al onze gemeentelijke socials en je weet hoe je het verhaal van de gemeente Lelystad vertaalt naar impactvolle content!

Details
jan
01

Gegevensbeheerder WOZ en Heffingen

Jij bent iemand die beschikt over kennis op het gebied van de Wet Waardering Onroerende zaken, dan kan jij nu bij Gemeente Lelystad een bijdrage leveren aan de lokale belasting en basisregistratie WOZ!

Details
jan
01

Strategisch Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling (RO)

Jij als Strategisch Adviseur RO kan je volledig vinden in ons motto: ‘Groei in balans van de stedelijke kwaliteit’ jij weet als geen ander dat de kwaliteit van de stad het belangrijkst is!

Details
jan
01

Projectleider Civiel

Ben jij een projecteider civiel en op zoek naar een dynamische werkomgeving in een functie met betekenis en vrijheid? Dan is dit de baan voor jou!

Details
jan
01

Beleidsadviseur Onderwijs

Jij haalt het beste uit jezelf, de stad en jouw omgeving. Jij zorgt voor de ontwikkeling van het beleid in het onderwijsdomein!

Details
dec
18

Inspecteur Handhaving

Wij zoeken jou: de bevlogen Inspecteur Handhaving die toe is aan de volgende stap en zijn/haar carrière en energie krijgt van de diverse uitdagingen op het gebied van Handhaving!

Details
dec
08

Landschapsarchitect en Stedenbouw

Als Landschapsarchitect en Stedenbouw wil jij graag een bijdrage leveren aan Lelystad door de stad aantrekkelijker te maken met jouw visie!

Details
nov
30

Teamleider Ingenieursbureau

Je bent een overtuigende teamleider die mensen mee- en zaken voor elkaar krijgt, Jij gaat met Gemeente Lelystad voor het Next Level!

Details
jan
31

Stage of afstuderen studiejaar 22-23

Volg jij een opleiding en zoek je daarom een stage of afstudeerplek? Dan kun je bij gemeente Lelystad baanbrekend werk doen!

Details
Yvonne

Zo kun je ons bereiken

Heb je een algemene vraag over werken voor Lelystad? Bel of mail ons.
Telefoonnummer: 14 0320
E-mailadres: werkenvoor@lelystad.nl

Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor een Job Alert!