Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu
feb
24

Applicatiebeheerder vergunningen, toezicht en handhaving

​De uitdaging als Applicatiebeheerder is om met alle nieuwe tools en technieken die nu geïmplementeerd zijn een forse stap vooruit te maken op het vlak van dienstverlening en kwaliteit. Nieuwgierig? Lees dan deze vacature!

Details
feb
17

Financieel administratief adviseur / Accounthouder (met aandachtsgebied fysiek domein)

Waarom je als financieel administratief adviseur / accounthouder bij gemeente Lelystad net wat interessanter werk hebt dan bij een ander bedrijf? Onze collega Vinh vertelt het je, dus lees snel verder!

Details
mrt
02

Senior accountmanager Economische Zaken

Details
mrt
02

Senior accountmanager Stadshart

Heb jij hart voor Lelystad en wil jij je inzetten voor een aantrekkelijk en economisch bruisend Stadshart? Dan zoeken wij jou!

Details
feb
27

Handhaver stadstoezicht (BOA)

Wij zoeken jou: een daadkrachtig en mensgerichte handhaver (BOA) die voor een schoon en veilig Lelystad staat!

Details
jan
01

Inspecteur Handhaving

Wij zoeken jou: de bevlogen Inspecteur Handhaving die toe is aan de volgende stap en zijn/haar carrière en energie krijgt van de diverse uitdagingen op het gebied van Handhaving!

Details
feb
20

Allround Medewerker Burgerzaken

Jij weet als geen ander de burger goed verder te helpen met je klantgerichtheid en kennis van Burgerzaken!

Details
feb
17

Inspecteur Bouwtoezicht

Jij bent doortastend, flexibel, besluitvaardig, enthousiast, een sparringpartner met gevoel voor kwaliteit en bouwkundige kennis!

Details
feb
17

Senior medewerker Financieel Beheer

Ben jij een echte senior op financieel administratief vakgebied? Heb je niet alleen oog voor wat er gedaan moet worden, maar ook hoe we dat het beste kunnen doen; samen, betrokken en duidelijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Details
feb
17

Financieel administratief adviseur / Accounthouder Grondzaken

Ben je van nature leergierig en nieuwsgierig? Dan maken we graag ruim baan voor je met deze baanbrekende functie. Zie jij jezelf deze functie vervullen, dan zijn we op zoek naar jou!

Details
mrt
02

Accountmanager Economische Zaken

Details
mrt
01

Expert persoonsgerichte aanpak

​Ben jij een echte procesregisseur, oplossingsgericht, sta je stevig in je schoenen en wil je een bijdrage leveren aan het tegengaan van (ernstige) overlast en criminaliteit middels een integrale op de persoon gerichte aanpak? Lees dan verder!

Details
feb
26

Medewerker (Jeugd BOA) Toezicht en Handhaving Stadstoezicht

Word jij onze nieuwe collega op het gebied van jeugdproblematiek? Wil jij deel uitmaken van ons leuke en dynamische team , bestaande uit bekwame en enthousiaste collega’s, reageer dan snel op deze unieke kans!

Details
jan
01

Jurist Handhaving

Als jurist handhaving zorg jij bij de diverse (complexe) en soms bestuurlijk gevoelige dossiers binnen de afdeling Stadstoezicht voor de feilloze juridische uitvoering, ondersteuning en advisering!

Details
feb
17

Adviseur Burgerzaken

Ben jij de bevlogen vakspecialist en toe aan de volgende stap in je carrière én krijg je energie van de diverse uitdagingen op het gebied van Burgerzaken?

Details
dec
31

Stage of afstuderen studiejaar 2023

Volg jij een opleiding en zoek je daarom een stage of afstudeerplek? Dan kun je bij gemeente Lelystad baanbrekend werk doen!

Details
Yvonne

Zo kun je ons bereiken

Heb je een algemene vraag over werken voor Lelystad? Bel of mail ons.
Telefoonnummer: 14 0320
E-mailadres: werkenvoor@lelystad.nl

Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor een Job Alert!