Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu
Alt

Zo huurt gemeente Lelystad in bij tijdelijke opdrachten

De gemeente Lelystad huurt voor tijdelijke pieken of voor projecten en opdrachten mensen in. Bijvoorbeeld bij ziekte of om specifieke expertise in huis te halen. Meestal voor maximaal een jaar.

Inhuur tot en met schaal 8

Inhuurfuncties tot en met salarisschaal 8 worden uitgezet bij het uitzendbureau Driessen waarmee de gemeente Lelystad een raamcontract heeft.

Inhuur vanaf schaal 9

Gemeente Lelystad heeft een Europese aanbesteding doorlopen voor een partij die de werving, contractering en facturering van het inhuren van professionals (gedetacheerden en zzp’ers) op zich neemt.

Yacht Inhouse Services (YIS) zal onder de naam 'Inhuurdesk gemeente Lelystad' genoemde dienstverlening uitvoeren. Tijdelijke opdrachten die via de Inhuurdesk gemeente Lelystad worden uitgezet, worden ook op deze website gepubliceerd. Zo hebben leveranciers die nog niet gecontracteerd zijn door YIS of zzp’ers zonder intermediair ook de mogelijkheid om geïnformeerd te worden over tijdelijke opdrachten bij onze gemeente. Wel zo transparant.

Zzp’er of leverancier en interesse in een tijdelijke opdracht?

Vanaf 1 november 2021 lopen tijdelijke opdrachten vanaf schaal 9 via de Inhuurdesk gemeente Lelystad. Wil jij als zzp’er aan de slag bij de gemeente Lelystad en zie je een opdracht die jou op het lijf is geschreven? Of ben je een leverancier die nog niet gecontracteerd is en zie je een opdracht die jij kan invullen? Selecteer dan de opdracht die je aanspreekt en vul het contactformulier in met daarin jouw bedrijfsgegevens. De consultant van de Inhuurdesk gemeente Lelystad neemt snel contact met je op.

Vragen?

Heb je een vraag over onze tijdelijke opdrachten? Neem dan contact op met de Inhuurdesk van gemeente Lelystad via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Alt