Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Traineeship Metropoolregio Amsterdam

Heb jij hart voor de publieke zaak en wil je werken aan je jezelf én aan de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Dan is het traineeship MRA iets voor jou! Een uniek tweejarig programma, aangeboden door deelnemende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad.

Inhoud trainingsprogramma

Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Na twee jaar heb je werkervaring opgedaan bij drie overheidsorganisaties, jezelf ontwikkeld door het volgen van professionele trainingen en dus een stevige basis gelegd voor de rest van je carrière.

Meer informatie

Werken als trainee bij gemeente Lelystad betekent veel ruimte voor jouw inbreng, een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en ontzettend veel plezier. Kijk voor meer informatie over de Metropoolregio Amsterdam en over de traineeship op de website van Traineepool MRA.

Ricardo